vilka är vi?

Vår historia

Vi är en trygg samarbetspartner.

Vi började 1974 som ett agenturföretag inom teknikprodukter.
Genom åren har vi utvecklats till att arbeta inom områderna pneumatik, automation, vätskekontroll, och special hydraulik.

Vi har genom en målmedveten satsning på våra standardprodukter även utvecklat ett stort antal specialkomponenter i samarbete med våra kunder.

Vi ser med spänning fram emot Swedec´s fortsatta utveckling och de nya utmaningar som ligger framför oss.

Säker samarbetspartner

Genom vårt stora kontaktnät av leverantörer kan vi erbjuda våra samarbetspartners ett brett sortiment av standardkomponenter.

Många situationer kräver speciallösningar därför erbjuder vi även kundanpassade produkter.
Dessa kan vara såväl modifierade standardprodukter som nykonstruktioner. Vi sätter alltid kunden i centrum och fokuserar på att ha snabba leveranser. Vi som jobbar här har ett stort engagemang när det kommer till företaget, vårt mål är att alla involverade i företaget ska ha stort tekniskt kunnande när det kommer till våra produkter och artiklar. Det som vi anser viktigast är produktens väg till leverans, vi lägger därav stor värdering vid att kontrollera produktens alla steg innan den blir levererad för att stärka all kvalitet.

Vår Affärsidé

Genom vårt stora kontaktnät av leverantörer i Sverige och ute i Europa kan vi erbjuda våra samarbetspartners ett brett sortiment av standardkomponenter.

Många situationer kräver speciallösningar därför erbjuder vi även kundanpassade produkter. Dessa kan vara såväl modifierade standardprodukter som nykonstruktioner.

Flexibilitet, tekniskt kunnande och stort engagemang är ledord i vår verksamhet.

Lotta Hasselquist

VD/MD
Tel: 0302-23650
Mobile: +46 (0)702006873
lotta@swedec.se

Ulf Larsson

Teknik/Inköp
Tel: 0302-23650
Mobile: +46 (0)705670889
ulf@swedec.se

Ulf Ekman

Försäljning
Tel: 0302-23650
Mobile: +46 (0)702317695
ulf.ekman@swedec.se