Quick Stepper

Category:

Quick Stepper positioner, möjliggör manuell körning utan matningsspänning eller styrsignal (patenterat). Oersättligt vid uppstart, driftsstörningar och nödsituationer.

Quick Stepper är mycket miljövänlig, den är helt tät och läcker ingen luft när den inte reglerar (patenterat) utan använder endast exakt den mängd luft som behövs för den faktiska regleringen. Detta ger dessutom den önskade bieffekten, att den är ekonomiskt fördelaktig och har extremt låg driftskostnad.

Quick Stepper har dessutom ”remote feed-back” som standard. Vilket innebär att positionern kan placeras bekvämt i ögonhöjd, trots att ventilen sitter uppe vid taket eller under durkplåt.

Quick Stepper är en perfekt ersättning, när man skall byta ut gamla Källe-regulatorer.

Quick Stepper finns i utförande för pneumatiska, hydrauliska och elektriska don.

I broschyren hittar du även Quick Stepper Power Pack, som är ett hydrauliskt don. Perfekt för fjärrvärmenät, ”tröga ventiler” med mera. Det går också att få Power Pack med rampfunktion, ”fail safe”  och / eller reglering. Power Pack finns också i EX-klassat utförande.

Alla produkter ovan går att få med GPRS.

Att Quick Stepper är konstruerad och tillverkad i Sverige är ytterligare ett plus. Speciellt när det gäller leveranstid, specialanpassningar, uppgradering och support.

Nedladdningar

Quick-Stepper-ECP-Spec_rev-63_Swedec-2